Antares stolice za rad od kuće

Transformacija je suštinska komponenta osobe ili grupe koja želi da se razvije. Mnoge navike utisnute stotinama godina, nepromenjene kognitivne strukture, „nove“, ali stare perspektive okupiraju nas većinu vremena, a da ne primetimo da trčimo ponekad i za nečim drugim, a ne za našim vrednostima. Možda je vreme za ponovnu procenu prioriteta. Neke od transformacija biće prinudne, druge će biti prihvaćene i podržane dobrovoljno ili u iščekivanju.

Godinu dana od pojave Corona virusa, i dalje većina zaposlenih obavlja zadatke od kuće. 

Što više vremena provedete radeći od kuće u posebnom prostoru za kancelariju, počećete da osećate, a ne samo da vidite neravnotežu između forme i funkcionalnosti. Verovatno primećujete da će vas ako ste imali energije da se koncentrišete, u jednom trenutku odvratiti i najmanji detalj nelagode: slabo osvetljen prostor, škripava stolica, visina stola sa kojeg radite, a koja nije idealno prilagođena. 

U kompaniji Antares znamo da stolica radi svoj posao kada je neprimećena!

Ako ste odabrali ili morate da radite od kuće, preporučujemo vam naše kancelarijske stolice. Većina našeg asortimana je napravljena u Srbiji i udobna je. Pored ovog aspekta, možemo ih napraviti i tapacirati različitim vrstama materijala. Stolice koje isporučujemo mi ili naši partneri biće idealno prilagođene vašem enterijeru. 

Udobna i dobro osmišljena kancelarijska stolica može  lako da promeni svoj položaj- kada ustanete iz nje nećete imati bolove u leđima, zglobovima ili utrnulost nogu. I, što je najvažnije: vašu koncentraciju neće poremetiti stalna potreba za ustajanjem.  Kroz sve navedeno, znaćete da ste izabrali pravu stolicu za sebe.
Ergonomska stolica bioničkog dizajna- POFIT- idealna je za kućne kancelarije

Radna stolica SCOPE u prozračnoj mreži i sa podesivom lumbalnom podrškom
Najpopularnije Q3 i Y10 do 20.000 RSD

Za više informacija nas možete kontaktirati ili posetiti izložbeni salon kancelarijskih stolica ANTARES STOLICE u Braničevskoj 17 na Vračaru.

http://www.antares-stolice.com