Novo u Antares stolicama -Ugaone garniture

Profesionalnim pristupom u rešavanju problema i idejnim rešenjima otvorili smo vrata za nove kategorije proizvoda koje smo uvrstili u naš asortiman, ostvarili smo nove veze i nove saradnje, stekli bogatije iskustvo, proširili radne kapacitete i infrastrukturu, unapredili tehnologiju rada. Na bazi toga uvrstili smo još jednu novu kategoriju proizvoda za koju smo isto tako uvereni da je čeka svetla budućnost. Na našem web sajtu pod kategorijom GARNITURE pogledajte šta je novo u našoj ponudi. Ono što Vam je trenutno dostupno je samo početak nečega većeg što čeka da zauzme svoje mesto u našoj ponudi i na Vaše zadovoljstvo u Vašim domovima, kancelarijama, hotelima i apartmanima.

Naše ugaone garniture su idealne za manje stambene ili poslovne prostorije. Pametno konfigurisane da maksimalno iskoriste vaš prostor, ne ugrožavajući kvalitet i stil enterijera, ugaone garniture nude dovoljno prostora i komfora za korisnike. Sa odličnim odnosom cene i kvaliteta, nudimo vam sirok dijapazon sa izborom kvalitetnih štofova i eko koža za tapaciranje.

Za više informacija posetite naš sajt : https://antares-stolice.com/garniture-2/

ili nas kontaktirajte pozivom na 063 660 746 , 062 669 068 (izložbeni salon Antares stolice D.O.O. Braničevska 17, Beograd)

024 813 766 (proizvodnja Ada)