Q3 CLX line ili Y-10 line ? Uporedili smo modele

Neretko se dešava da ne možete da se odlučite između dva ili više proizvoda, i u tom slučaju vam je zaista potrebna pomoć prodavca. Ako govorimo o modelima čija cena ne prelazi cifru od 20.000 RSD, obično se radi o popularnim Y-10 i Q-3 Clx.

Cena im je veoma slična, kao i sami mehanizmi, ali, šta je ono što razlikuje ove proizvode ? Odgovaramo vam u daljem tekstu .

Opremljene su sinhronim mehanizmom sa opcijom zaključavanja naslona. Imaju i varijantu mrežastog ili tapaciranog naslona kvalitetnim štofom sa ili bez glavonaslona-sve po vašoj potrebi i želji. Sličnih su dimenzija i težine, kao i kvaliteta materijala od kojih su napravljene. Jedina razlika je u samo u obliku modela, što može da utiče na subjektivni osećaj udobnosti. Model Q3 u obe varijante naslona ima zaobljen sedalni deo, intenzivniju liniju naslona i rukonaslone podesive i po dužini u gornjem delu u odnosu na Y-10. Neretko se dešava da se ženska populacija odlučuje radije za ovu varijantu radne stolice u odnosu na muškarce koji češće biraju Y-10. U svakom slučaju, smatramo da je važno da se stolica pre kupovine isproba jer postoje modeli koji neće uvek odgovarati svim tipovima visine i građe.

Kontakt  : Izložbeni salon Antares stolice D.O.O.
                   Braničevska 17 (zgrada Vračar Resort)
                   11000 Beograd
                   Mob. +381 63 660 746
                              +381 62 669 068
Email : officebeograd@antares-stolice.com
             Komercijala-beograd@antares-stolice.com