Mrežaste stolice Antares

Prilikom prodaje kancelarijskih stolica otkrili smo da dobar proizvod ima moderan dizajn, praktičnost i odličnu cenu. Naše ergonomske stolice sa višenamenskom upotrebom i mrežastim naslonom pružaju izuzetnu podršku marljivim profesionalcim. Mrežica održava cirkulaciju vazduha i temperaturu dok radite. Ovakva vrsta nameštaja za vašu kancelariju je popularna alternativa potpuno tapaciranim stolicama, nudeći veliku podršku korisniku. Predstavljamo vam nekoliko modela iz naše ponude koje će vam osigurati neophodan komfor i udobnost u korišćenju.

ERGOHUMAN

Ukoliko ste kreativna osoba koja se bavi poslom koji zahteva veliki broj  radnih sati u sedećem položaju, onda je stolica Ergohuman stvorena za Vas. Godine iskustva u prodaji ove stolice širom sveta govore dodatno o kvalitetu proizvoda. Sa mehanizmima kojim je opremljena spada u najudobnije modele radnih stolica.

ENJOY

Razmenjujući mnoge karakteristike vrhunskih Ergohuman stolica, model Enjoy pruža intenzivnu udobnost i za sedenje duže od 8 sati. Sa jedinstvenim dizajnom za podršku leđima i nizom podešavanja i prilagođavanja pomoću jednostavne kontrole sa jednom ručicom, radna stolica ENJOY je dizajnirana za trajnu udobnost u korišćenju.

OKLAHOMA (PDH)

 Stolica koja svojom ergonomijom, dizajnom i kvalitetom predstavlja idealan izbor za kancelariju i radnu sobu je svakako Oklahoma. Podesiva lumbalna potpora, ergonomski oblikovan naslon, i druge funkcije doprineće vam  da udobno provedete sate sedeći za radnim stolom. U ponudi je i model sa glavonaslonom.

Grace Black

Svedenost u dizajnu, udobnost i kvalitet su bez sumnje glavni aduti ovog modela. Poseduje mehanizam za ljuljanje i podesivu visinu gasnim liftom.

Zero G

udobna i okretna stolica doprineće lepom stilu vašeg radnog prostora. Napravljena je od aluminijuma, plastike i kvalitetne mreže. Opremljena je mehanizmom za ljuljanje i regulisanjem visine gasnim cilindrom.

Eksponati modela mrežastih stolica su izloženi u našem showroomu na Novom Beogradu u Antifašističke borbe 23đ.

Kontakt za sve informacije : Kontakt  : Izložbeni salon Antares stolice D.O.O.
                   Braničevska 17 (zgrada Vračar Resort)
                   11000 Beograd
                   Mob. +381 63 660 746
                              +381 62 669 068
Email : officebeograd@antares-stolice.com
             Komercijala-beograd@antares-stolice.com