Vikend akcija : 10% popusta na konferencijske stolice

U subotu 18.05.2019. i u ponedeljak 20.05.2019. vas čeka popust od 10% na poručivanje modela Magix, Bari, Aoki PC, Manila i Boston S/line!

Moderna Manila stolica u ekskluzivnom dizajnu napravljena je od plastičnog otpreska  iz jednog dela sa rukonaslonima i hromiranih sanki.Sada sa ovom stolicom možete opremiti radni prostor, kancelariju, salu za seminare ili čekaonice.Lako se skladišti i malo prostora zauzima. Trpi opterećenje do 120 kg.Garancija : 25 meseci

Konferencijska stolica Magix Net napravljena od hromirane baze sa plastičnim oblogama na rukonaslonima, prozračnog naslona od mreže i plastike i udobnog tapaciranog sedalnog dela u boji i materijalu po vašem izboru.

Boston S / line je karakteristična po ergonomskom dizajnu i udobnosti. U ponudi je i Boston S bez štepova na naslonu. Nosivost je 120 kg, materijali za tapaciranje se biraju.

Aoki PC je praktična i udobna stolica koja čini da enterijer izgleda rasterećeno i daje mu posebnu notu modernog izgleda.

Stolicu možete poručiti sa ili bez tapacirunga, u željenoj boji

Jedan od novijih modela kod nas. Lako se skladišti i ne zauzima mnogo mesta. Odlična za opremanje konferencijskih sala, kancelarija, čekaonica ili za kućnu upotrebu.

Sve modele iz akcijske ponude možete isprobati u našem izložbenom salonu na Novim Beogradu u Antifašističke borbe 23đ. Radno vreme salona subotom je od 09:00-14:00h.