Top 5 novih modela stolica i fotelja ANTARES

Dizajn kao jedan od ključnih elemenata često može da utiče na naš izbor pri kupovini proizvoda,  posebno u savremenom vremenu kada njegov značaj raste. Naši proizvodi su zasnovani na italijanskom dizajnu gde se pažnja naših vrsnih dizajnera usmerava na svaki detalj. Ovom prilikom vam  prestavljamo top 5 novih modela ANTARES fotelja i stolica.

 

LOTUS WOOD  i LOTUS  PLASTIC

Ponekad nam se čini da je teško stvoriti prijatan ambijent u kućnoj kancelariji, ali upotrebom pojedinih materijala i boja poput drveta i prave ili veštačke kože, stvorićete mirnu i toplu atmosferu koja će Vas inspirisati na produktivnost. Egzotičan spoj toplih tonova bež i braon, jednostavne linije, kombinacija materijala od kojih je sačinjena, čine da stolica Lotus Wood bude posebna. Ovakvom minimalističkom formom zadovoljava potrebe savremenog dizajna.

Ono što čini Lotus Plastic stolicu posebnom jeste njena svedenost u dizajnu. Napravljena od plastičnog otpreska iz jednog dela i hromirane baze odiše lakoćom i elegancijom.

 

LOBBY STOLICA WIND

Karakteriše je niski naslon koji je obložen hladno livenim sunđerom. Ceo naslon tapaciran je kvalitetnim materijalom iz naše ponude. Nosač je hromirana rotirajuća baza sa četiri kraka i sa fiksnom visinom. Zbog svog modernog dizajna, WIND ima više namena, pa će se tako lako prilagoditi kako poslovnom prostoru, tako i Vašem domu.

 

SOFT PDH 

Vanvremenska stolica napravljena od reflektivnog hroma i štofa.  Široka, niska, blago zakrivljena i izrazito moderna, ova stolica odiše komforom,  luksuzom i jednostavnošću.

Radna stolica INTEGRA 

Integra Net je udobna  radna stolica sa prozračnom elegantnom belom ili crnom mrežom na naslonu. Zadnja strana ove ergonomske moderne stolice je napravljena u aluminijumskom ramu koji pridodaje luksuznom izgledu. Lumbalna podrška, podešavanje visine rukonaslona, podešavanje dubine sedalnog dela, podešavanje nagiba naslona, sinhron mehanizam, podešavanje visine same stolice gasnim cilindrom, učiniće korišćenjem Integre vaš radni dan produktivnijim i lakšim, jer će vaše telo održavati u što zdravijem položaju. U ponudi je i Integra PDH sa tapaciranim naslonom i glavonaslonom.

 

 

Fotelje Shiny

Elegantna fotelja Shiny kao modernistički odgovor tradicionalnim, kožnim i klasičnim radnim foteljama dolazi u dve varijante – sa visokim i sa niskim naslonom. Izrađena je od kvalitetnih materijala-drvenog otpreska koji je obložen debljim sunđerom, kvalitetno pretapaciran  našim materijalima.

Hromirani rukonasloni i aluminijumska baza sa opcijom stopica ili točkića daju eleganciji ovoj fotelji, a od podešavanja poseduje regulisanje visine gasnim cilindrom i multiblok mehanizam. Bez obzira na to kakvog je izgleda Vaša kancelarija, Shiny fotelja je ljubimica svakog prostora koja je uvek dobrodošla.

 

 

Zašto baš ANTARES stolice?

Antares Group ima dugu tradiciju u dizajniranju i proizvodnji kancelarijskih stolica i već dve i po decenije  važi za jednog od najvećih proizvođača u centralnoj u istočnoj Evropi sa šest proizvodnih pogona.

Naša misija je da stvaramo moderne, udobne i kvalitetne stolice kako bismo olakšali radni dan svakom savremenom čoveku i da uvek inovativnim proizvodima i dizajnom upotpunimo Vaš životni ili radni prostor.  Ono čime se posebno ponosimo je uspešna saradnja sa preko 3000 profesionalnih partnera i sa više miliona prodatih stolica u regionu godišnje. Kao fleksibilna fabrika popularnih radnih stolica i fotelja, pružamo kupcima mogućnost odabira boja i materijala za većinu modela, jer mi proizvodimo svaki komad u Srbiji.

Posetite naš izložbeni salon na Novom Beogradu u Antifašističke borbe 23đ i uverite se u kvalitet, dizajn i pouzdanost naših proizvoda.