Nedeljna akcija-radna stolica 1640 Asyn Athea Trend

Ovde nedelje izdvajamo iz širokog asortimana radnu stolicu 1640 Asyn Athea Trend koja je odličan izbor zbog funkcija i jednostavnog dizajna koji karakteriše ergonomski oblikovan sedalni deo i naslon. Dostupna je u dve varijante-sa eko kožom na ivicama i štofom, ili samo u štofu u boji po Vašoj želji. Poseduje podešavanja asinhronog mehanizma koji omogućava regulisanje nagiba naslona i sedišta pomoću odvojenih poluga i nezavisno jedno od drugo. Prednost asinhronom mehanizma je što se baza sedišta može zaključati u različitim položajima, uključujući i naginjanje napred što je često poželjno kada koristite računar nekoliko sati dnevno.

Osim asinhronog mehanizma, 1640 Asyn Athea Trend poseduje i regulisanje visine same stolice gasnim cilindrom, podešavanje visine naslona, podešavanje visine rukonaslona. Baza je napravljena od kvalitetne plastike sa točkićima.

 

Ako tražite nešto povoljnije, onda je ova radna stolica u svom modernom, ergonomskom dizajnu i jednostavnoj upotrebi pravo rešenje za Vas!

Poručite svoj primerak već danas po 10% sniženoj ceni ! 

Popust traje do subote, 1.septembra 2018.

Kontakt za sve informacije: