Radna stolica OKLAHOMA

Jedna od važnijih stvari kada dođete na posao je udobnost na radnom mestu. Pomoć u tome najbolje pruža ergonomska  radna stolica Oklahoma.

 

Najčešća poza u kojoj sedimo prilikom rada na računaru je ona u kojoj su naša ledja povijena. Takav položaj ne samo da stvara bolove u leđima, već stvara i neprijatne bolove u vratu. Radna stolica Oklahoma namenjena osobama koje imaju bolove u predelu lumbalnog dela zbog jake lumbalne podrške koju poseduje, a čiji intenzitet možete podesiti.

Pored ekskluzivnog dizajna sa mrežastim naslonom, omogućava Vam i podešavanje naslona prilagođeno Vašoj kičmi.

Ova okretna stolica sa aluminijumskom bazom i točkićima poseduje podešavanje visine rukonaslona, visine same stolice gasnim cilindrom, kao i sinhron mehanizmom koji Vam omogućava podešavanje nagiba naslona.

U ponudi je i stolica Oklahoma sa glavonaslonom koji se podešava po visini, a eksponat možete probati u našem izložbenom salonu ANTARES koji se nalazi na Novom Beogradu, u ulici Antifašističke borbe 23đ.

Radno vreme salona je radnim danima od 09:00-20:00 i subotom od 09:00-14:00.

Očekujemo Vas sa velikim izborom radnih stolica i fotelja koje karakteriše ergonomski i moderan dizajn, i pre svega kvalitet.