Pametna kupovina-popust na specijalnu radnu stolicu 1290 NOR

Kao i drugi laboratorijski nameštaj, odgovarajuće laboratorijske stolice u delu maksimalne produktivnosti, sigurnosti i udobnosti vašeg radnog okruženja mogu poboljšati uslove rada i smanjiti troškove koji se odnose na manje idealne stolice za sedenje.

Pre kupovine specijalne radne stolice, predlažemo vam da razmotrite uslove rada, kao i stilove sedenja zaposlenih. Radna okruženja u kojim je neophodno redovno kretanje znači i planiranje stolice koja ne zauzima previše prostora i koja ima bazu sa točkićima. Zaposlenima koji duži deo vremena provode u sedećem položaju  predlažemo ergonomske radne stolice koje će svojim oblikom održavati telo u zdravom položaju.

Estetsku privlčnost ne treba zanemariti pa vam Antares nudi različite opcije: sa naslonom, bez naslona, različitim bazama, a svaka od njih poseduje i podešavanje visine gasnim cilindrom.

Lista opcija, uključujući i baze, opcije sa prstenom za noge, različiti materijali omogući će Vam da ispunite specifične zahteve vaše laboratorije-kako funkcionalne tako i estetske – mi vam uvek nudimo izbor!

 

Iskoristite specijalan popust od 10% na radnu stolicu 1290 NOR. Akcijska ponuda važi do kraja jula meseca 2018.

*Cena je izražena bez PDV-a