Antares International Group

Antares International Group je osnovan 1992.godine kao trgovinska kompanija sa fokusom na polju kancelarijskog nameštaja, da bi veoma brzo postao proizvodna kompanija usmerena na kancelarijske stolice. Pored izvoza za zapadnoevropsko tržište, matična kompanija osnovana je u Slovačkoj, Mađarskoj, Rumuniji i u Bugarskoj u periodu od 1995-2001. a zatim i u Srbiji u kojoj je najmlađi pogon smešten u Adi kod Sente.

Trenutno Antares grupaciju čini preko 300 zaposlenih, a godišnja proizvodnja prelazi 1,3 miliona stolica.

Kada je reč o zaposlenima, kompanija Antares smatra da su članovi tima najvažniji resursi , zato u cilju povećanja profesionalnosti naših zaposlenih,  ulažemo u obrazovanje i napredak kako pojedinca tako i čitavog kolektiva.

Kao jedan od najvećih prioriteta je svakako zadovoljstvo klijenata. Poštujemo zahteve naših saradnika i kupaca i prihvatamo svaku njihovu sugestiju.

Svesni toga da je kvalitet osnovni preduslov za zadovoljnog kupca,  težimo održavanju standarda naših proizvoda u pogledu kvaliteta na najvišem nivou. Svaka stolica koju napravimo podvrgnuta je tradicionalno  sistematskim testovima čvrstoće, izdržljivosti i stabilnosti.

Poštovanje životne sredine nam je veoma važno, zato smo fokusirani na tehnologije koje smanjuju ili sprečavaju negativne uticaje na životnu sredinu.

Naše proizvode karakteriše ergonomija, kvalitet i italijanski moderan dizajn, kao ključni preduslovi za dobar proizvod i zadovoljnog kupca.