INTEGRA modeli stolica

Dizajn kao jedan od ključnih elemenata često može da utiče na naš izbor pri kupovini proizvoda,  posebno u savremenom vremenu kada njegov značaj raste. Naši proizvodi su zasnovani na italijanskom dizajnu gde se pažnja naših vrsnih dizajnera usmerava na svaki detalj.

Tako za ovu nedelju iz našeg asortimana izdvajamo radne stolice Integru NET i Integru PDH sa odličnim funkcijama i karakteristikama ergonomskog i modernog dizajna.

 

Integra PDH  poseduje sinhron mehanizam, lumbalnu podršku, podešavanje visine gasnim cilindrom, podešavanje visine rukonaslona, podešavanje glavonaslona, podešavanje dubine sedalnog dela i aluminijumsku bazu sa točkićima predviđenim za korišćenje na osetljivijim podnim površinama poput parketa i sve to u elegantnom paketu.

Integra PDH

 

Iz iste Antares porodice izdvajamo i Integru NET, odličnu radnu stolicu sa prozračnom elegantnom belom mrežom na naslonu. Zadnja strana ove ergonomske moderne stolice je napravljena u aluminijumskom ramu koji pridodaje luksuznom izgledu.

Integra NET

Lumbalna podrška, podešavanje visine rukonaslona, podešavanje dubine sedalnog dela, podešavanje nagiba naslona, sinhron mehanizam, podešavanje visine same stolice gasnim cilindrom, učiniće korišćenjem Integre vaš radni dan produktivnijim i lakšim, jer će vaše telo održavati u što zdravijem položaju.

Važno je da pre kupovne stolice isprobate istu, jer i najsigurnija stolica na svetu ume da bude neudobna ukoliko je ne koristite pravilno.

Mi ćemo u našem izložbenom salonu sa zadovoljstvom pokazati sve prednosti i funkcije naših stolica iz asortimana.

Posetite naš izložbeni salon na Novom Beogradu u Antifašističke borbe 23đ i uverite se u kvalitet, dizajn i pouzdanost naših proizvoda.