Specijalne radne Antares stolice

Kao i drugi laboratorijski nameštaj, odgovarajuće laboratorijske stolice u delu maksimalne produktivnosti, sigurnosti i udobnosti vašeg radnog okruženja mogu poboljšati uslove rada i smanjiti troškove koji se odnose na manje idealne stolice za sedenje.

Pre kupovine specijalne radne stolice, predlažemo vam da razmotrite uslove rada, kao i stilove sedenja zaposlenih. Radna okruženja u kojim je neophodno redovno kretanje znači i planiranje stolice koja ne zauzima previše prostora i koja ima bazu sa točkićima. Zaposlenima koji duži deo vremena provode u sedećem položaju  predlažemo ergonomske radne stolice koje će svojim oblikom održavati telo u zdravom položaju.

Tapacirana sedišta stolice-da ili ne?

Samo određena vlakna koja su tretirana specijalnim preparatima  čine stolicu otpornom na bakterije, pa je možda pravi izbor sedište bez tapacirunga.

Estetsku privlčnost ne treba zanemariti pa vam Antares nudi različite opcije: sa naslonom, bez naslona, različitim bazama, a svaka od njih poseduje i podešavanje visine gasnim cilindrom.

Lista opcija, uključujući i baze, opcije sa prstenom za noge, različiti materijali omogući će Vam da ispunite specifične zahteve vaše laboratorije-kako funkcionalne tako i estetske – mi vam uvek nudimo izbor!

 

lab 5