Upoznajte BOSTON stolice i poklonite sebi najbolje

Od momenta kada se pojavila, Boston H line pobrala je samo pozitivne kritike kupaca i izdvojila se kao jedan od najtraženijih ANTARES modela. Po jednostavnom izgledu pripada klasičnoj radnoj stolici, ali kada se uzmu u obzir sva podešavanja koja ima, čine je  ergonomskom i fleksibilnom stolicom za sve korisnike.

Boston H line

Napravljena od aluminijumske baze sa točkićima, sedalni deo i naslon od debljeg kvalitetnog sunđera i od osnovnog materijala koji je  pažljivo proštepan, na prvi pogled odaje utisak veoma udobne i jake stolice na kojoj ćete moći da provedete produktivno dan na poslu. Na njoj ćete moći da podešavate visinu gasnim cilindrom, visinu rukonaslona, visinu i nagib naslona, dubinu sedalnog dela. Sinhron mehanizam će korisnike Boston H stolice opustiti u periodima odmora za vreme radnog dana.

Boston H
Boston H

Kako je Boston H line imao od svog prvog pojavljivanja na tržištu samo pozitivne komentare i počeo je važiti za jednog od najprodavanijih modela, tako su nastale i varijacije na ovu stolicu poput Bostona H bez štepova, Bostona 627 ALU sa ili bez štepova, Bostona M Trend.

Boston 627 Alu Line

Ne zaboravljamo ni Boston S trend-konferencijsku stolicu koja ne zaostaje  svojom lepotom svedenog dizajna i velike udobnosti za stolicama ekskluzivnog dizajna.

 

BOSTON stolice možete pogledati i probati u našem Antares izložbenom salonu na Novom Beogradu u Antifašističke borbe 23đ, svakog radnog dana od 10:00-17h i subotom od 09:00-14:00h.