Novi model Lotus (S) Plastik

Za opremanje svih prostorija u domu i poslovnih prostora i ove nedelje izdvajamo iz ponude Lotus (S) Plastik kao još jedan od novih modela.

 

Ono što čini ovu stolicu posebnom jeste njena svedenost u dizajnu. Napravljena od plastičnog otpreska iz jednog dela i hromirane baze odiše lakoćom i elegancijom.

Velike prednosti za kupce jesu odabir boja i materijala, kao i varijacije na temu izgleda modela stolice. To znači da možete da birate hromirane sanke ili hromirani ram na 4 noge, tapacirano sedište ili tapacirani naslon, ili… tapacirano sedište i naslon. Zaista veliki izbor za tako jednostavan model.

 

Mi smo sigurni da za koju god opciju se budete odlučili da nećete pogrešiti, jer radi se o izuzetno kvalitetnoj, udobnoj i zanimljivoj stolici koja može da po Vašoj želji bude poput kameleona u enterijeru, ili da bude akcenat u prostoru-sve zavisi od boje plastičnog otpreska za koji se budete odlučili.

Mane : Toliko izbora oko jednog modela stolice da nećete znati za koji pre da se odlučite, jer svi su podjenako fenomenalni!