Idealna stolica

proP2_5gSavršena stolica je kombinacija funkcionalnosti, oblika i dizajna, kvaliteta. Ona sama po sebi za modernog čoveka ne predstavlja luksuz, već neophodno sredstvo za rad.

Sama udobnost stolice je subjektivna stvar, i zavisi od više faktora kao što su dubina sedalnog dela, visina glavonaslona, visina rukonaslona, materijal od kog je napravljen predmet i tako dalje.

OMNIA 2222

Idealnu stolicu treba birati shodno svojoj građi, težini i visini, što bi značilo da  nekada ne postoji univerzalna stolica za sve korisnike. Jako je važno da kako biramo krevete i dušeke na kojima spavamo na osnovu udobnosti, kvaliteta i izgleda, obratimo pažnju na stolice na kojim sedimo nekada i preko 8 sati jer telo ne poznaje opravdanja-ono pamti. Trenutno zanemarivanje pravilnog i umerenog sedenja može prouzrokovati ozbiljne probleme, a neki od njih su oštećenje organa, problemi vrata, ramena, kičme, problemi sa nogama-loša cirkulacija, a nikako ne smemo izostaviti i glavobolje, lošu produktivnost u radu i tako dalje.

Zato je pravo rešenje problema pravilno sedenje na adekvatnoj stolici.

Ukoliko Vam je stalo do sopstvenog zdravlja, zdravlja Vaše porodice, kolega, prijatelja-podelite ovaj članak i počnite sa promenom već danas.

proKD2_7g