Zašto baš mi?

Antares Group ima dugu tradiciju u dizajniranju i proizvodnji kancelarijskih stolica, te već dve i po decenije predstavljamo jednog od najvećih proizvođača u centralnoj u istočnoj Evropi.

Naša misija je da stvaramo moderne, udobne i kvalitetne stolice kako bismo olakšali radni dan svakom savremenom čoveku i da uvek inovativnim proizvodima i dizajnom upotpunimo Vaš životni ili radni prostor.  Ono čime se posebno ponosimo je uspešna saradnja sa preko 3000 profesionalnih partnera i sa više miliona prodatih stolica u regionu godišnje.

Jedan od šest pogona za proizvodnju nalazi se bas u Srbiji, u vojvođanskom gradu Ada i čini ga  naš iskusan, profesionalni tim ljudi koji sa velikom pažnjom izrađuje svaku stolicu. Mi Vam nudimo sve na jednom mestu-kvalitet, udobnost, moderan dizajn i izbor materijala i boja. Veliki izbor daktilo stolica, direktorskih fotelja, konferencijskih stolica možete pogledati u našem izložbenom salonu na Novom Beogradu, u Antifašističke borbe 23đ gde će Vam se ljubazni prodavci maksimalno posvetiti i pored raznovrsne ponude naći za Vas i vaše potrebe i uslove najbolje rešenje. Za naše verne kupce smo uvek raspoloženi da damo najbolju ponudu i pored pristupačnih cena.

Mi smo tu zbog Vas.